Menu

Originele, pure gerechten van hoofdzakelijk biologische, lokale producten.

Soep

  • Wisselend (v)
    5

Bij de borrel

  • Brood met aioli en tapenade (v)
    5
  • Brood met kruidenboter en humus (v)
    5
  • Olijven (v)
    3
  • Pimientos de Padron (v)
    4
  • Chipirones
    7
  • Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus
    6
  • Bitterballen - 8 st.
    6
  • Vegetarische köfte met tzatziki (v)
    7
  • Garnalenkroketjes - 3 st.
    5
  • Gamba’s in knoflookboter
    9
  • KOKS plank
    12
    Huisgemaakte tapenades, olijven, droge worst, manchego kaas en pesto crostini
  • KOKS plank XL - v.a. 2 personen
    24
    Grote borrelplank met warme en koude tapas hapjes. Lekker om te delen!

Voorgerechten

  • Big Apple (v)
    8
    Gemengde bladsla met zoetzure appel, pecannoot, geitenkaas en romige dijon vinaigrette
  • Spring Rolls (v mogelijk)
    8
    Rijstvel gevuld met knapperige groenten, avocado, garnalen en chili koriander dip
  • Holy Egg (v mogelijk)
    8
    Bladerdeeg crostini met aardappel scharrelei salade, franse augurkjes en krokant spek
  • Vitello Tonato
    9
    Varkensfricandeau, rettich, tonijnmayonaise en kappertjes
  • KOKS Carpaccio
    9
    Dungesneden rundermuis, rucola, aiolidressing, pijnboompitjes en Parmezaan

Hoofdgerechten

  • KOKS Pasta
    13
    Spaghetti met gamba’s, knoflook, rucola en cherrytomaat
  • Groente Köfte (v)
    14
    Van kikker- en doperwt met Indiase curry kokossaus en cashewnoot
  • Polenta Sticks (v)
    14
    Met brie op gewokte spinazie met pompoen, oesterzwam en aubergine-oregano saus
  • Risottokroketten (v)
    14
    Mozzarella, tomaten basilicumsaus en geroosterde groenten
  • Geroosterde Zalmfilet
    16
    Boerenkool-aardappel burger en rucola-pesto crème fraîche
  • Catch of the Day
    16
    Vis van de dag in een pakketje met teriyaki, gamba’s, paksoi en een rood pepertje
  • Biologische Burger
    16
    Van Bas Derksen, met bacon, kaas en huisgemaakte ketchup
  • Biologische Venkel Worstjes
    16
    Gepofte zoete aardappel gevuld met kastanje champignon, paprika en huisgemaakte knoflook-kruidensaus
  • Kippendij Rolletjes
    16
    In katenspek met bloemkool-salie risotto en grove mosterd-rode port saus
  • Biologische Spare Ribs
    17
    Met huisgemaakte frieten en knoflooksaus
  • Biologische Lendebiefstuk
    22
    Met zoete aardappel, groenten en huisgemaakte kruidenboter of glace saus

Extra

  • Huisgemaakte frieten (v)
    4
    met mayonaise
  • Groene salade (v)
    3
  • Groentemix (v)
    4
  • Tomaten Paksoi salade (v)
    4

Nagerechten

  • Taart van de dag
    5
    huisgemaakt
  • IJsterrine
    5
    van room- of sorbetijs (glutenvrij)
  • Crêpe
    6
    met gebakken appel, noten en toffeesaus
  • Sinaasappel Palmiers (koekjes)
    6
    met kaneelijs en vanillesaus
  • Witte chocolade Panna Cotta
    6
    met bosvruchten en stroopwafel crumble
  • Chocolademousse
    6
    met salty caramel en room
  • Geitenkaasballetjes
    6
    met vijgenmarmelade en toast