Kerst bij Koks 2016

Ja, dat was een mooie kerst!

Het menu

AMUSE (vegetarisch)


STEAK TARTARE met kappertjes kruiden omelet, truffelmayonaise en scharrel ei.

VEGETARISCHE VERWENNERIJ van dun gesneden rode kool gekonfijte verse vijg, gerookte rode paprika coulis, couscous en een mousse van Stilton.

ROULEAU van gerookte zalmfilet, gegrilde courgette, groene asperges en een sausje van basilicum, saffraan en mierikswortel.


SOEPJE (vegetarisch) van kastanje champignon met geroosterde hazelnoot en druppels van waterkers.

TAJINE (vegetarisch) van kikkererwt, spruiten en kastanje met paddestoelen-kaaskroketjes.

BOERENLAND EEND & WILDZWIJNROLLADE met aardappel-venkelgratin en sinaasappel-cranberryjus.

ZEEBAARSFILET IN HET GROEN met lauwwarme salade van quinoa en boerenkool met granaatappel en een huisgemaakte kerriemayonaise.


CHOCOLADE PANCAKE met crispy kaneelijs, warme bosvruchten gezouten karamel en mascarpone room.

KAASDESSERT (past goed bij een glas Pedro Ximenez of onze dessertwijn)

Tweede kerstdag heetten we je van harte welkom bij Koks. Ons speciale kerstmenu was beschikbaar voor € 36,50 p.p.

NB Viert u Kerstmis bij Koks op 2e kerstdag? Zorg dan dat u tussen 17.30 uur en 18.30 uur aanwezig bent!