Eten met groepen

Hoe meer mensen, hoe meer vreugd bij Eetlokaal Koks.

Heb je iets te vieren en wil je wat bijzonders? We denken graag met je mee voor een feestelijke avond uit eten met een grote groep. Ook voor zakelijke diners heeft Eetlokaal Koks diverse mogelijkheden.

Bij Eetlokaal Koks hebben we ruimte voor groepen tot circa 30 personen. Aan grotere groepen dan 30 personen verhuren we op aanvraag het hele restaurant.

Koks’ Proeverij – ideaal voor groepen

Vanaf 4 personen geniet je voor € 17,50 p.p. van onze Proeverij, een smaakvolle selectie van warme en koude vis-, vlees- en vegetarische hapjes. We werken met dagverse producten. Het menu van de proeverij kan daardoor wat variëren, maar denk bijvoorbeeld aan olijven, tapenade, humus, aioli, bonendip, gamba’s in kruidenboter, carpaccio, pikante ribbetjes, tomaten-mozzarella salade, gevulde champignons, bruschetta toast, falafel met Thaise dip en gefrituurde inktvisringen. De Proeverij van Eetlokaal Koks is een volledige maaltijd en zeer geschikt voor grote groepen.

Driegangenmenu

Vanaf 10 personen biedt Koks een speciaal driegangenmenu aan vanaf € 25 p.p. Er is veel mogelijk in overleg. Ook voor eters met speciale (di)eetwensen is er bij ons een lekker menu samen te stellen. Mail of bel en we stemmen samen iets af op jouw wensen.

Feestelijke gelegenheden

(Een deel van) je bruiloft, promotie of andere feestelijke gelegenheid met een groep vieren bij Koks? Neem contact met ons op en we vertellen je graag over de mogelijkheden!